Vertrek uit het Koninkrijk
Blijf op de hoogte en volg Hans
26 April 2013 | Nederland, Bussum
Ons vertrek uit Nederland, op het moment dat de koningin abdiceert, de nieuwe koning aantreedt en het volk ten diepste verdeeld is over de hymne die ons juist had moeten verbinden, vindt zijn reden in de zucht naar avontuur die twee heren ontwikkeld hebben op een leeftijd dat zij eigenlijk veel beter jeu de boules op het dorpsplein van Laren kunnen gaan spelen. Niettemin: Wij zijn er klaar voor en wie meent dat wij in een Mini koektrommeltje model jaren ’70 rijden, moeten wij teleurstellen: Onze Mini -de Mini van Maarten Smits- is een volbloed BMW met alle moderne accessoires als automaat, airco, navigatiesysteem, voldoende ruimte voor de bagage waaronder de smoking die wij tijdens het galadiner in Odessa zullen dragen, ons tenue de ville voor de soberder gelegenheden, de zwembroek voor de estafette Bosporus-Dardanellen en vooral veel macho taal.
De start: Amsterdam, zaterdagmorgen 07:00 uur. Eerste bestemming: Praag. De route gaat maar een klein stukje over de Duitse autobahn, daarna moeten wij de wegen zo ongeveer zelf aanleggen, zo is ons verteld. Wij houden jullie graag op de hoogte via Facebook: https://www.facebook.com/hans.pontier.1, via http://hansenmaarten.waarbenjij.nu (en ga daar vervolgens naar Mini Black Sea Challenge in het menu) en tenslotte via http://pontier.photoswarm.com.
26 April 2013 - 14:21
Evelyne Pontier:
Krijg net een belletje van WA dat hij het absoluut niet kan waarderen dat jullie het land verlaten op het moment dat hij koning wordt. Julie gaan daar meer van horen......
26 April 2013 - 23:04
Frouwina:
Hans en Maarten, zet'm op!
Jullie kunnen het!
Een hele goede start morgen!
Frouwien -
27 April 2013 - 23:47
Loes:
Hoi Hans en Maarten,
Als het goed is zijn jullie in Praag aangekomen? Leuke stad waar je vast wel een leuk kroegje vindt om een biertje te pakken.
Ik wens jullie een hele mooie reis en veel plezier!
Loes
29 April 2013 - 04:14
Filip Krygsman:
In vele gevallen is deze reis van jullie herselfde van een reis die ik same met een friend in 1968 gemaakt heb. Erg Luke om te zien en weer mee te maken. We hebben wel veel meer foto's nodig?????